December Gadget | The Gadgetman

Universeel backlight voor flat screensVogel's MoodVision
Universeel backlight voor flat screens die niet uit Eindhoven komen

De juiste kleur
Moodvision™ backlight brengt kleurrijke effecten in huis, bepaalt de sfeer en maakt TV-kijken meer ontspannend voor de ogen. MoodVision™ backlight creëert met meer dan zevenhonderd verschillende kleuren een intense, kleurrijke gloed achter de TV en verdiept het kijkgebied. MoodVision™ past bij elke omgeving, elke sfeer en elk moment.

Gemakkelijke kleurkeuze
MoodVision™ is beschikbaar in verschillende modellen. Het handmatig bedienbare XLF 200 model bevat vijftien verschillende kleuren en biedt de mogelijkheid de helderheid naar wens aan te passen en de automatische kleurenshow te activeren. Dit alles is instelbaar met het gebruik van maar één knop.

De op afstandsbedienbare XLF 300 biedt een scala van meer dan zevenhonderd kleurencombinaties en de mogelijkheid om vier favoriete kleuren vooraf in te stellen. Een extra optie op de XLF 300 is de speciale lichtgolf die geactiveerd kan worden om kleuren te mixen en een gepersonaliseerde moodshow te creëren. De XLF 100 is een verlengstuk dat aangeschaft kan worden om de backlight van maximaal vier LED backlight strips te voorzien.

Bevestigingsclips maken het mogelijk om de backlight op het flatscreen te monteren of op andere meubels zoals kasten en boekplanken. Voor het monteren van de bevestigingsclip is geen gereedschap nodig.

XLF 200 (1 knop; 15 kleuren; lichtshow): 149 Euro
XLF 300 (afstandsbediening; 750 kleuren; 4 voorkeuren; lichtshow; personal lichtshow): 199 Euro
Meer info: Vogel's website
© 2004-2022 ID-Tank