Februari Gadget | The Gadgetman

Help de Zeppelin komt terug!B&W Zeppelin iPod speaker
Waaaanzinnig geluid en vormgeving die je iPod doen verbleken.
Het aantal iPod accessoires lijkt bijna 1 op 1 te zijn met het aantal verkochte iPods. Helaas is lang niet alles kwaliteit. Is de functionaliteit niet twijfelachtig; dan zijn vaak de gebruikte materialen niet op Apple nivo. Over design valt te twisten, maar ook hier zijn maar weinig die Apple waardig zijn. B&W heeft met de nieuwe iPod speaker met dock alles prima voor elkaar. Het resultaat overstijgt zelfs qua geluidkwaliteit en gebruikte materialen de Apple norm.

Apple kreeg het zelf niet voor elkaar om een goede speaker te maken. B&W wel. De houder oogt fragiel, maar blijkt bijzonder stevig. De aaibaarheidsfactor van de vorm van de speaker is ongeevenaard. De afstandsbediening lijkt op een mini zeppelin of fraaie rivier steen. Het is een genot om je iPod hier in te mogen plaatsen en naar de fraaie klanken uit het bijzonder ontwerp te mogen genieten. De speaker is ongelooflijk zwaar en niet zo maar mee te nemen. Als minpunt is te melden dat het jammer is dat er geen radio of wekker functie in zit.

Iedereen weet dat de Zeppelins een abrupt einde zijn gestorven. Hopelijk is de toekomst weer Zeppelin vriendelijk. Deze Zeppelin mag in ieder geval morgen onze huiskamer binnenvliegen. Gezien het gewicht van de speaker is binnenrollen waarschijnlijker...


B&W Zeppelin: schrik niet.... 599 Euro
Meer info: B&W Zeppelin site
Clicky Web Analytics