Sennheiser Apogee | Binaurale microfoon en in-ear hoofdtelefoon
Stacks Image 437

Sennheiser Ambeo

Binaurale microfoon voor natuurgetrouwe opnames

Levensecht een geluidsopname maken en herbeleven is best lastig. WAS best lastig moeten we zeggen. Sennheiser maakt het nu erg eenvoudig om top audio opnames te maken. Als geluid bij een video, maar ook enkel van een optreden, lezing of concert. De plaatsing van de microfoons maken herbeleving met een hoofdtelefoon erg natuurgetrouw. De Sennheiser Ambeo maakt binaurale geluidsopnames mogelijk, zolang je een iPhone met modern iOS hebt.
Stacks Image 648

Opnemen en luisteren

De Sennheiser Ambeo is microfoon en in-ear hoofdtelefoon tegelijkertijd. Doordat de software ook de microfoons direct kunnen doorspelen naar het luistergedeelte, is het mogelijk om op te nemen en direct te luisteren. Zonder gedoe met microfoons en hengels kan iedereen zo dus nu professionele opnames maken. De opnames komen vooral tot zijn recht wanneer je ze terug beluistert met een hoofdtelefoon.

Apogee

Apogee maakt hoogwaardige DSP en andere componenten voor geluidsweergave. Sennheiser en Apogee zijn al op diverse fronten een samenwerking aangegaan. Met de Ambeo is de samenwerking nog hechter geworden. De Sennheiser binaurale microfoon heeft een Apogee bediening en app nodig om optimaal te presteren. De resultaten zijn ronduit goed voor het prijskaartje van 300 Euro.
© 2004-2022 ID-Tank