Augustus Gadget | The Gadgetman

Uitgerust wakker wordenAxbo wekker
Een slaapcoach op het nachtkastje.

Wie wordt nog gewekt met de alarmbel waar je van wakker schrikt? De radio wekker lijkt een ideale wekker om rustig wakker te worden. Wat als er hardrock of net slecht nieuws op de radio klinkt? Van positief opstaan is dan al geen sprake meer. Wekkers helpen bovendien alleen bij het 'wakker schudden' van de slaper. Nu is er dan de Axbo. Dit slimme hulpje wekt niet alleen uiterst prettig met vogel-, bos-, zee- of andere geluiden: het helpt ook bij optimaal slapen.

Zie de Axbo als een onmisbaar hulpje bij het optimaliseren van de slaaprust. Net zoals een hardloper een hartslagmeter nodig heeft om optimaal te trainen, zo heeft iedere slaper baat bij de Axbo. De Axbo kent het slaappatroon van het individu en zorgt dat de ideale slaapfasen doorlopen worden.
Niet meer plotseling wakker worden, maar voortaan met de Axbo precies op het juiste moment in de slaapfase gewekt worden. Dit betekent makkelijker wakker worden; sneller aktief zijn en optimaal gerust hebben. 10 minuten later op een verkeerd moment in de slaap gewekt worden kan zorgen dat men zich niet uitgerust voelt en langzaam op gang komt. De armband meet alle bewegingen en controleert deze met het slaappatroon. De wekker zetten is dan ook iets anders geworden. Om 07:00 uur gewekt wilen worden betekent met de Axbo ongeveer om 07:00 uur gewekt worden. De Axbo zal wel altijd eerder wekken zodat 'verslapen' niet mogelijk is. Maar wanneer het ideale wekmoment om 06:43 is, zal de Axbo op dat moment de rustige wekgeluiden laten klinken.

Verwachte prijs: 200 Euro
Meer info: Axbo site
© 2004-2022 ID-Tank