Oktober Gadget | The Gadgetman

Wisseloord studio in je broekzak!

Philips LFH 0880 voicerecorder

Niet alleen stemmen, maar ook muziek in cd kwaliteit opnemen.

De tijd dat memorecorders alleen memo’s opnamen is voorgoed voorbij. De komst van podcasts en digitale muziek heeft de makers van memorecorders de stap doen maken naar het fabriceren van hoogwaardige mini opname studio’s. Zo heeft Philips nu ook de stap gemaakt met de LFH 0880. Deze mobiele opnamestudio is minder designed dan de Zoom H2 en minder degelijk dan de Olympus LS-10. Toch mag de LFH 0880 er wezen. De LFH 0880 biedt authentieke kristalheldere spraakopnamen op elke gewenste tijd en plaats met veel extra’s voor onderweg. Naast opnemen in hoogwaardig MP3 formaten kan de gebruiker kiezen voor ongecomprimeerde PCM (pulse-code modulatie) stereo opname in CD-geluidskwaliteit. Dankzij de aantrekkelijke prijs komt digitaal opnemen in studiokwaliteit nu binnen handbereik van een breed publiek. Met de Philips LFH 0880 kunnen niet alleen notities, gesprekken, lezingen, toespraken, creatieve ideeën maar ook, zang, muziek en andere geluiden zeer precies en onbewerkt worden opgenomen. Opslaan of bewerken op PC, Mac kan evenals direct beluisteren of via CD speler. De meest veeleisende gebruiker kan nu de overstap van traditioneel notities schrijven of typen naar digitaal gesproken noteren wel heel eenvoudig zetten en krijgt daarbij een uiterst krachtige digitale recorder ter beschikking.
Multifunctioneel en praktisch
Onderweg je eigen opnamen, muziek of radionieuws beluisteren, of delen met anderen, kan gemakkelijk via de verhoudingsgewijs grote ingebouwde luidspreker, of discreet via de bijgeleverde stereo oortelefoons. Van de ingebouwde stereo FM radio opnemen in MP3 kan zowel direct als via programmeren: makkelijk en voorkomt dat je een programma mist of vergeet. Om het beheer van lange spraakopnamen te vergemakkelijken, brengt een indexfunctie referentiepunten aan in het bestand, bijvoorbeeld aan het begin van een nieuw hoofdstuk. De gebruiker kan opnamen sneller of langzamer afspelen en zodoende gemakkelijker beluisteren, bewerken of splitsen.

Mobiele metgezel
Deze ergonomische, stijlvolle digitale memorecorder is ontworpen om overal gemakkelijk mee naartoe te nemen, weegt nog geen 80 gram en past ideaal in zak of tas. De eenvoudig bedienbare knoppen aan de voorzijde geven veel groter gebruiksgemak. Ook kan met één druk op de knop direct gestart worden met opnemen. De gebruiker houdt zichzelf via een extra groot verlichte LCD-scherm in een oogopslag op de hoogte van de status, zoals opnameduur, tijd, stemactivering, microfoongevoeligheid, gekozen opnamekwaliteit, mapkeuze, batterijstatus en nog meer. De nieuwe Philips Voice Tracer LFH 0880 is ook zeer gebruiksvriendelijk vanwege de voor de handliggende navigatie. Het nieuwe model is uitgerust met stemactivering en hoogwaardige microfoons, zes opnamekwaliteitsniveaus. Dankzij aanvullende functies zoals het handige alarm, klok en wekker en de bijgeleverde stereo reversmicrofoon is de gebruiker op vrijwel elke situatie voorbereid.De consumentenprijs bedraagt ca. € 199.95 incl. BTW en is in Nederland o.a. verkrijgbaar bij BCC, Ben van Dijk, Correct, Dixons, Expert, IT’s, Mikro-Electro, Media Markt, Office Center en Saturn. In België en Luxemburg o.a. bij Cactus, FNAC, Hifi International, Makro, Media Markt, Office Center, Photo-Hall, Saturn en Vanden Borre.

Meer info: Philips dictation
Clicky Web Analytics