Strand Gadgets | The Gadgetman


We gaan naar Zandvoort en nemen mee…

Xperia_go

Waterdichte smartphone: Sony Xperia Go
Waterdichte spullen zijn de trend voor 2012. Zo ook de smartphone. Er zijn er inmiddels heel wat, maar sinds kort steelt Sony de show met de Xperia Go. Deze smartphone is iets kleiner dan een iPhone4(s) met evengroot scherm en weegt behoorlijk minder. De prestaties zijn er niet minder om. De smartphone kan behalve bellen ook internetten, muziek afspelen, haarscherpe foto’s maken, filmen etc etc.. De Xperia Go ziet er uit als een moderne kleine smartphone. Niets doet vermoeden dat ie tegen een stootje en plassen water en stofhappen kan. Ideale eigenschappen voor een dagje strand. Omdat de Go ook een half uur onder water kan op 1 meter diepte, zijn unieke watersport foto’s geen enkel probleem. De panorama foto functie van Sony is uniek en legt complete stranden en zonsondergangen vast. De Xperia Go kost los nog geen drie honder Euro en is daarmee voor velen de ultieme zomer gadget. Sony heeft ooit geel bedacht als kleur voor waterdichte producten. Dat is namelijk handig als ie op de bodem ligt. Maar voor de fashionistas is er ook een witte of zwarte uitvoering.

Stiritup

Marley hoofdtelefoon: Stir It Up
Reggae is zomer en „House of Marley” is het nieuwe coole hoofdtelefoon merk. De familie van pop egende Bob Marley heeft met hoofdtelefoons een extra bron van inkomsten gevonden. Het merk wil zich herkennen in de kernwaarden; plezier, eerlijkheid en planeet. De Stir It Up hoofdtelefoon is een ‚over het oor’ ontwerp. De hoofdtelefoon is niet licht van gewicht. Dat komt door de kwaliteits materialen, waaronder hout. Conform de planeet gedachte is er weinig plastic aan het product te ontdekken. De geluidskwaliteit is ronduit goed met een lekkere diepe das. De schelpen sluiten de omgeving goed af. In de trein naar het strand hoort de buurman dus echt niet wat voor muziek er speelt. De reggae kleuren zitten fraai in accenten en kabel verwerkt. De kabel is los te koppelen van de hoofd unit en heeft een ingebouwde afstandsbediening en microfoon. De Stir It Up is dus niet alleen voor muziek, maar ook telefoon gesprekken geschikt. De Marley vormgeving is gemaakt voor het strand en past perfect bij de Xperia Go.
ice-watch-Sili

Bruinmeter:
Ice Watch Sili forever
Natuurlijk moet er gesmeerd worden op het strand, maar het bruiningsresultaat blijft voor velen een graadmeter voor strandplezier. Anno 2012 is het witte horloge de bruiningsmeter bij uitstek. Ice Watch is het relatief nieuwe merk wat wit op de kaart heeft gezet. De horloges uit de uitgebreide collectie van Ice-Watch zijn veelal stoer, degelijk en bovenal vaak ook erg kleurrijk. Ook Sony geel is leverbaar ;) Door gebruik te maken van verschillende kunststoffen en eenvoudige quartz uurwerken, kunnen de horloges voor bijzondere prijzen worden aangeboden. Ice-Watch is een frisse wind door de horlogewereld, het moderne Swatch concept en hippe karakter heeft er zelfs al voor gezorgd dat de eerste verzamelaars van deze trendy horloges zijn gesignaleerd. De Sili Forever is een icoon.

Clicky Web Analytics