Juni Gadget | The Gadgetman

Zakje voor de zomer

LokSak
LokSak houdt alles droog
loksak

Een boterhamzak deluxe of toch net iets meer?
Je kent het vast wel; je gaat naar het strand, maar waar laat je veilig je iPod, telefoon of pocketcamera? Veilig beschermd tegen zand en vocht? Er zijn heel wat waterdichte behuizingen op de markt. Tenzij je als Jacques Cousteau aan de slag wilt, is dat vaak overkill. Gewoon een plastic zakje voldoet al snel redelijk. Maar toch zal zand zijn weg naar binnen vinden. Bij een fikse regenbui zijn vaak zelfs de jaszakken of fietstassen onvoldoende om de boel droog te houden. Daar is dan nu de LokSak voor. De Amerikaanse fabrikant gaat er prat op dat zelfs de Navy Seals en Special Forces vertrouwen op deze zakjes. Dan moet het wel goed zijn...

loksak_it_wb
Diverse soorten en maten
LokSak heeft zakjes voor smartphones, tablets en alles wat daar tussen zit. Het lijkt een beetje op de plastic zakjes die de douane uitreikt voor passagiers van vluchten. Het materiaal is echter steviger, soepeler en de sluiting sluit echt. De sluiting werkt super eenvoudig en trefzeker. De fabrikant verzekert waterdichtheid tot op 60 meter. De zakjes zijn er niet alleen in diverse maten maar ook in diverse uitvoeringen. Zo zijn er ook speciale zakjes die geurdicht zijn. Handig om eten mee de bossen in te nemen waar beren zijn. Die komen namelijk zo op geurtjes af. In de USA zal die markt iets groter zijn dan in Europa. Op de website van LokSak staat een onverwacht gebruikers statement: „de commando’s nemen op speciale missies hun uitwerpselen in deze zakjes mee terug”. Of dat is om geen sporen achter te laten of om de vijand niet te laten merken dan men in de broek heeft gedaan, wordt niet vemeld ;)

Overigens mag de marketing afdeling bij LokSak wel even opgepoetst worden. De diverse namen voor verschillende toepassingen zoals aLokSak; OPsak; ShieldSak en SplashSak, lijken niet erg sterk en verwarrend. De verpakking straalt ook niet echt veel luxe uit. Gelukkig is het product zelf klasse!


loksak-aloksak__45056_zoom

Meer info mbt LokSak op deze website

Clicky Web Analytics