Porsche designed Huawei Mate 9
Stacks Image 437

Huawei Mate 9 met Porche Design

Na Leica nu ook Porsche als A-merk bij Huawei

Huawei is het nieuwe Samsung. Waar Samsung worstelt met de accu flater, geeft Huawei gas met mooie producten. De Huawei Nova is onze standaard Android referentie telefoon op dit moment. Werkelijk een top product. Nu is er dan de Mate 9 met Leica lenzen voor top foto's en een Porsche design voor de allerlaatste twijfelaars die Huawei nog niet als A-merk zien.
Stacks Image 648

Schaarste als verkoop aanjager

De Huawei Mate 9 Porsche Design is een exclusieve versie van de Huawei Mate 9 en heeft een gelimiteerde uitgave. Huawei biedt haar gebruikers hiermee een toestel waarbij een hoge standaard wordt geleverd op het gebied van technologie, performance en luxe. Een hogere prijs en exclusieve beschikbaarheid zouden van deze Mate 9 misschien wel een collectors item kunnen maken.

Exclusief Porsche Design

Huawei wil een evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit creëren en de onderliggende filosofie van alle Porsche Design producten sluit hier op aan. De waarden vloeien voort uit de designfilosofie van Professor Ferdinand Alexander Porsche, oprichter van Porsche Design en tevens ontwerper van de legendarische Porsche 911. In opdracht van Huawei heeft Porsche Design een toestel ontworpen met naadloos gebogen randen, een grafiet afwerking in een stijlvolle zwarte kleur. Dit wordt gecombineerd met de nieuwste technologie en een unieke en intuïtieve gebruikersinterface.
Stacks Image 440

Specificaties

De Huawei Mate 9 Porsche Design combineert geraffineerd design met hoge prestaties. Het AMOLED beeldscherm heeft een prachtige curve en is 5.5 inch groot. De processor, de Kirin 960, doet het in de Mate 9 Porsche Design met 6 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan opslag.
 
De tweede generatie dual lens camera, ontworpen in samenwerking met Leica, heeft een toonaangevende monochroom 20 megapixel camera en 12 megapixel kleurencamera. Dit creëert spectaculaire videografie en fotografie en voldoet hiermee aan de hoge eisen van haar gebruikers.

Naast de energiezuinige Kirin 960 zorgt de 4000 mAh grote accu ervoor dat je pas na twee dagen je telefoon hoeft op te laden bij normaal dagelijks gebruik. Als je dan je Huawei Mate 9 Porsche Design moet opladen zorgt de innovatieve SuperCharge technologie ervoor dat je snel weer verder kan.
© 2004-2022 ID-Tank