Sandisk Wifi Connect USB voor vakantie plezier
Stacks Image 437

Sandisk Connect Wifi USB

Je eigen media hub altijd op zak

Sandisk is bekend van geheugen producten. SD, microSD, SSD etc noem maar op. Het bedrijf introduceert steeds vaker nieuwe producten die gerelateerd zijn aan geheugenopslag . De Connect Wifi is zo'n product. Een USB stick waar je al jouw films, foto's en muziek op kan plaatsen, om die vervolgens draadloos op diverse smartphones of tablets draadloos te streamen. Super handig voor op reis, maar ook voor zakelijk gebruik
Draadloos
De Connect Wifi is een multimedia hub in het formaat van een USB stick. Steek m in jouw computer en plaats er films, foto's en muziek op. Vervolgens is alle content met een eigen app draadloos af te spelen. Tot 3 apparaten kunnen tegelijkertijd de media afspelen. Altijd handig om bij je te hebben op reis. Wij hebben al eens een vlucht van media kunnen genieten, terwijl de rest van het toestel baalde dat het entertainment systeem er uit lag.

Zakelijk is de Connect Wifi ook erg handig. Plaats in een mapje jouw presentaties etc en in een meeting kunnen geïnteresseerden de bestand kopiëren.

USB
De USB aansluiting maakt het niet alleen gemakkelijk om data over te zetten. Het is ook de voedingsbron om de accu op te laden. De USB stick speelt ongeveer 5 uur op één lading.

Conclusie
De Sandisk Connect Wifi USB is een ongelooflijk handige gadget om altijd op reis bij je te hebben.
Loading…
Loading…
© 2004-2022 ID-Tank