Flir ONE PRO | warmtebeelden op je iPhone
Stacks Image 437

Flir One Pro

Ontdek de infrarode wereld met jouw iPhone

Dik een jaar geleden introduceerde Flir de infrarood camera module voor iPhones. De ONE was de eerste echt betaalbare oplossing van het professionele merk FLIR.
Wie eerder met infra-rood beelden heeft gewerkt kent de kracht en de toepassing. Heel gemakkelijk ontdek je lekkages, mogelijke kortsluitingen en nog veel meer.
Tot de introductie van de Flir ONE waren IR camera's alleen betaalbaar voor professionele toepassingen. Met de ONE is deze technologie bereikbaar geworden voor elke hobbyist en zelfstandige.
Nu is er dan de ONE PRO. Een stapje terug naar het professionele segment qua specificaties en prijs. Maar wel net zo handzaam als de ONE en met alle voordelen van snel beelden beelden delen.
Stacks Image 648

Kwaliteit heeft z'n prijs

Er zijn inmiddels meer merken met IR modules voor iPhone en Android. Tot op heden hebben we echter geen betere camera en gebruiksnut gevonden dan de Flir ONE. De ONE PRO van Flir geeft meer detaillering, maar daar hangt wel een prijskaartje aan.

Wij hebben de lekkage in de badkamer slimmer kunnen oplossen dankzij de warmte beelden. Er hoefde geen hele muur uit, maar enkel het stuk waarachter het probleem zich exact bevond. Tja dan verdient de Flir ONE zich direct terug.

Onderstaand een paar praktijkvoorbeelden van wat je met een Flir ONE (PRO) kan doen.
© 2004-2022 ID-Tank