Januari Gadget | The Gadgetman

Verras je iPod met een nieuwe jasifrogz Audiowrapz en Tadpole
Verfraai je iPod en geef hem een nieuwe functie!
Audiowrapz
Er zijn honderden, zo niet duizenden, iPod accessoires die allemaal claimen onmisbaar te zijn. Slechts weinigen maken echt originele producten. iFrogz is zo'n fabrikant die wel unieke producten voor de iPod maakt. Bovendien nog eens fraai uitgevoerd. Neem nu de Audiowrapz. Dit zijn rubberen hoesjes voor de Nano derde generatie. Het hoesje bevat een speakertje. Dit speakertje is passief en kost dus niet meer stroom dan de standaard koptelefoon. Hoewel het geluidsnivo niet kamervullend is, geeft het de iPod direct meerwaarde. Even een filmpje kijken zonder hoofdtelefoon of de iPod naast het kinderbed met een kinderverhaaltje leggen, zijn nu extra opties. Voor tieners die vaak met iPod en hoofdtelefoon met een draadje in slaap vallen is dit ook een uitkomst. Weg met die levensgevaarlijk draadjes! De Audiowrapz maakt ook hier een einde aan.
De wekkerfunctie van de iPod krijgt opeens ook nut. De iPod wekt nu met muziek naar keuze uit het speakertje. Hoe simpel kan een product zijn. De afwerking is prima en de prijs een lachertje voor de echte gadgetfreak.

Tadpole
Iedere eigenaar van een iPod Video met kinderen kent vast het dilemma: laat ik mijn kinderen genieten van muziek of beeld op de iPod of is het risico op een kapotte iPod te groot? De Tadpole maakt de keuze een stuk makkelijker voor ouder en kind. De iPod Video krijgt een veilige vrolijke bescherming. Het feestelijk gekleurde rubber maakt de iPod Video direct een stuk leuker voor kinderen. De meegeleverde hoofdtelefoon is voor kleine hoofdjes gemaakt en voorkomt gehoorbeschadiging door het gedempte volume. Een duidelijke win win situatie voor ouder en kind. Als bonus wellicht de smoes voor de ouder, nu de kinderen zich vermaken met de 'oude' video iPod, om nu toch maar weer een nieuwe modernere iPod te kopen ;-)


Audiowrapz: 25 Euro
Tadpole: 35 Euro
Meer info: iFrogz website
Clicky Web Analytics