April Gadget | The Gadgetman

iPod en iPhone plezier op vakantieHoesjes en speakers


Met de iPod naar strand en party


Er zijn honderden, misschien wel duizenden, hoesjes voor de iPods en iPhones op de markt. Welke hoesjes beschermen nu werkelijk goed? Tussen de grote berg marketing troep zitten er een paar pareltjes. Hier een drietal opties om de iPod of iPhone te beschermen.

Otterbox
Otterbox heeft een hele range aan prima oplossingen voor iPods, iPhones en diverse andere toestellen. De kwaliteit van Otterbox producten is uitmuntend. Aanraders zijn de Impact en Defender. De impact beschermt tegen krassen en een stootje. Het soepele rubber zit in een wip naadloos om de iPod of iPhone. De Defender geeft een graatje hogere protectie. Door een ingenieuze constructie van hard plastic; rubber en kunstglas zit de iPod of iPhone veilig opgeborgen tegen elke spat water of lastig zand en stof. Niet geschikt voor zwemmen, maar prima om met gerust hart aan de waterkant te gebruiken.


Allé
Een relatief nieuw product is de serie waterdichte iPod cases met waterproef speakers van Allé. Otterbox heeft ook een zogenaamde armor serie, maar daar zitten geen speakers is. Met de Allé is het prima douchen en poedelen in bad met muziek.De gadgetman demonstreert.


Kwaliteitsgeluid in broekzak formaat
De gadgetman heeft al veel luidsprekertjes behandelt. De orbit en Yurbeat zijn al eens besproken en behoren tot inmiddels de standaard uitrusting. Een echte verrassing is de kwaliteit van de FoxL van de firma Soundmatters. Dit kleine kwaliteits product is de beste luidspreker van pocketformaat die ik ooit gehoord heb. De ingebouwde bluetooth en optie tot conference call met aangesloten microfoon zijn overbodig. Die hadden de makers achterwege kunnen laten om het product iets goedkoper te maken. Maar momenteel is er niets dat in een dergelijk handzaam formaat zo’n mooi en luid geluidsbeeld neerzet.


FoxL van Soundmatters
Meer info over FoxL: Soundmatters


Meer info over Otterbox: Otterbox
Clicky Web Analytics