IFA Gadget | The Gadgetman

Een hoofdtelefoon met als keurmerk: “Tested on animals”Philips | O’Neill Stretch

Vet ruige hoofdtelefoon voor bassen met ballen


Hoofdtelefoons zijn er inmiddels in zoveel soorten en maten dat in elk huishouden er wel minstens 5 moeten zijn. De hoofdtelefoon hoort bij het mobiele muziek genieten van de 21e eeuw. Dat mobiel luisteren naar muziek, maakt dat de hoofdtelefoon een onderdeel van de outfit wordt en dus wat van jou als individu zegt. SkullCandy was de eerste die dat begreep. Het gaat niet meer over de geluidskwaliteit, maar meer over de looks en branding. Monster heeft daar met de Dr.Dre hoofdtelefoons munt uit geslagen. De Dr.Dre’s klinken net zoals ze voelen: zwaar. Hoewel het blijkbaar hip is om met een Dr.Dre als halsband om te lopen; het daadwerkelijk zo dragen is minder prettig. Daar is dankzij Philips en O’Neill nu een einde aan gekomen. Met de Stretch is er weer een hippe hoofdtelefoon bij. De Stretch is echter niet alleen hip; hij is ook licht, comfortabel en klinkt drie keer zijn prijsklasse.Merkbeleving
Hip zijn draait natuurlijk om de juiste merken dragen cq gebruiken. Philips staat voor kwaliteit en design. Maar hoe denkt de jeugd daar over? Een partnership met O’Neill kan voor een verjongingskuur van het merk vast geen kwaad. O’Neill is immers met haar tijd mee gegaan en is met de top wetsuitlijn ‘Synchro” bijzonder populair onder de kitesurfers. Je telt eigenlijk pas mee als je ook kite in een echte Synchro. Als Philips dan ook nog haar huisstijl loslaat en kiest voor taal die bij de doelgroep past, dan moet dit wel een succes worden. De Stretch zit in een unieke verpakking die bewust meer bij de doelgroep dan bij Philips past. De reclame uitingen doen daar nog een schepje bovenop. De Stretch heeft namelijk het keurmerk ‘Tested on animals’. Dat klinkt lekker rebels en krijgt ook nog lading als blijkt dat de testers de meest stoere waveriders en surfers zijn die er op dit moment op de planeet rondsurfen en snowboarden.

De Stretch zit comfortabel en de enkele draad belooft weinig gerommel met knopen en blijven haken. De geluidskwaliteit is ronduit prima. Iets meer db had gemogen en een afstandsbediening met mic voor iPhone/iPod moeten ze bij Philips snel als extra maken.

Prijzen en info:
De Philips | O’Neill Stretch kost ongeveer 99 Euro
Meer info op de Philips site

Clicky Web Analytics