Leitz presenter pro pen is perfect presentatie gereedschap
Stacks Image 437

Leitz Pro Presenter Stylus pen

Presentatie hulpje

Soms hoeven leuke nieuwe producten niet eens zo revolutionair te zijn. De Leitz Presenter Pro Pen is zo'n product. Iedereen die wel eens presenteert kan de pen gebruiken. Allereerst is het een prima pen, waarvan de punt om te draaien is voor gebruik op een touch-scherm. Dat kan een iPad zijn, maar natuurlijk ook een aanraak scherm van een Windows10 laptop.
Het uiteinde van de pen bevat een zender met uitschuifbare USB connector. Steek deze in de Windows of Mac computer en direct worden de knoppen op de pen de afstandbediening voor de volgende of vorige slide. Het werkt zowel in PowerPoint als Keynote. Geen enkele extra software of drivers is noodzakelijk.
Als kers op de presentatie taart zit in de pen ook nog een laser pointer verstopt. Wil je even iets op het bord of scherm aanwijzen? Met de laserpointer is dat zo gepiept.
Stacks Image 691
Conclusie
De leitz Pro Presenter Stylus pen is een kadootje voor elke presentator. De prijs van vijf tientjes is het gebruiksnut waard. De pen is er in het wit en zakelijk zwart.
© 2004-2022 ID-Tank