December Gadget | The Gadgetman


ultrathin-touch-mouse-t631-2


Logitech Ultrathin Touch Mouse


Klein en fijn
Zoveel mensen, zoveel muizen lijkt het haast wel. Voor elke hand en toepassing is wel een muis te vinden. Als Mac gebruiker zijn diverse muizen door de handen gegaan en telkens bleek de Apple eigen versie de lekkerste. Een uitzondering was de geheel ronde muis van Apple die bij de eerste iMacs zat. Maar nu is er dan een muisje wat mijn hand/hart gestolen heeft; de hele kleine touch muis van Logitech.

ultrathin-touch-mouse-t631-1
De vormgeving is duidelijk geinspireerd op de MacBook Air met een dunne zijde die verloopt naar een nog dunnere ander zijde. Het oogt niet alleen mooi, maar ligt erg prettig in de hand. Eigenlijk nog iets fijner dan de Apple muis die nu opeens monsterlijk groot lijkt. Het materiaal voelt zijde zacht aan. De ingebouwde accu is goed voor dagen gebruik en met een micro USB kabel is de mini muis in een uurtje weer opgeladen. De Bluetooth technologie maakt het mogelijk om de muis met meer apparaten te gebruiken. Bijvoorbeeld met de MacBook en iMac. Het oppervlak heeft dezelfde touch functies als de Apple eigen muis en een duidelijke klik maakt werken met de Utrathin muis heel precies.

ultrathin-touch-mouse-t631
Er valt weinig meer over een muis te vertellen. De Logitech marketing afdeling heeft op de website nog een poging gedaan zoveel mogelijk argumenten bij elkaar te harken. Het beste bewijs is dat deze T631 muis nu al een paar maanden onafgebroken in gebruik is en de batterij vretende Apple versie nu benoemd is tot reserve muis. Voor Ultrabook (Windows) gebruikers is er de vrijwel identieke T630.
Clicky Web Analytics