Crosscall Trekker X3 smartphone die tegen meer dan een stootje kan
Stacks Image 437

Crosscall Trekker X3


De smartphone die tegen een stootje (en meer) kan

Trek erop uit, de wijde wereld wacht op je. De TREKKER-X3 is de waterdichte, duurzame en stijlvol ontworpen smartphone van Crosscall. De telefoon belooftt unieke en bijzondere outdoor-trips. Het 5″ Full HD-scherm kan tegen een stootje. De ingebouwde outdoor-sensoren geven met native app X3-SENSORS altijd inzicht waar je bent en waar je naar toe moet. Kortom de telefoon die gemaakt is voor wie van het actieve buitenleven houdt. Op de fiets, aan de wand of in de blubber.
Stacks Image 648

Betaalbaar solide

Er zijn heel wat robuuste telefoons op de markt waar je enkel mee op de bouwplaats gezien wilt worden. De Trekker X3 is stijlvol ontworpen om er fraai uit te zien en tevens tegen stootjes, vallen en water te kunnen.

De 3500mAh accu gaat een dikke dag mee. Opladen doe je met USB-C. De USB poort, maar ook de hoofdtelefoonaansluting, zijn met rubbers afgedicht. Crosscall belooft dat ook wanneer er regenwater in zou komen, dit geen schade aan zal richten.

De camera's zijn van HD kwaliteit om jouw actie ook te filmen. De grip is stevig. Het formaat is wel een beetje forse dan de doorsnee kantoor telefoon. De rode als accenten maken geven de smartphone een exclusief tintje.

Alles is gemaakt om een solide Android ervaring te bieden. Crosscall heeft maar een dunne schil gemaakt met een paar exclusieve apps gericht op outdoor. De telefoon wordt erg compleet met veiligheidskoord en top hoofdtelefoon geleverd. Het volume van de telefoon is luider dan van de meeste telefoons.
© 2004-2022 ID-Tank