DJI Mavic Mini| USA legale drone
Stacks Image 437

DJI MAVIC Mini drone

De kleinste echt goede drone

De Mavic mini refereert met zijn naam naar de andere Mavic drones van marktleider DJI. De kern is dat deze drone opvouwbaar is tot een oppervlak wat kleiner is dan een iPhoneX. Ongelooflijk knap! Het gewicht is 249 gram. Dat is niet toevallig. Daarmee valt het onder de FAA wetgeving in de USA voor drones die vanaf 250 gram geldt. Je mag er dus overal mee vliegen. Theoretisch dan. Er zijn nog altijd andere wetten ivm privacy etc waardoor je toch moet blijven opletten
Stacks Image 678
Deze kleine drone heeft alle features van de Spark. Dat betekent dat je hem stabiel binnen en buiten tot op goede hoogte kan vliegen. Op papier tot 2 kilometer afstand. Onder de 100 meter blijven en in zicht blijft aan te raden voor wie veilig en binnen wettelijke normen wil blijven. De controller en nieuwe app maken allerlei leuke geprogrammeerde bewegingen mogelijk. GPS en een grondsensor zorgen voor stabiliteit. Let wel op dat er geen rondom sensoren op deze Mavic zitten. Daarvoor moet je nog steeds naar de Mavic Air.

Compleet

Alles wat je zou willen kopen is direct (op papier) beschikbaar. Wij hebben wel de ervaring dat DJI veel introduceert, maar niet altijd kan leveren. De combo heeft drie accus’s met een slimme lader en een carry-case. De remote is vergelijkbaar met die van de Spark. Een telefoon klik je er in voor het scherm. We wachten op de volledige specs en een review sample voor ons volledige verhaal. Deze drone gaat voor 400 Euro kaal en voor 500 Euro als complete set over de digitale toonbank.
Dashcams zijn een toegevoegde waarde in de auto. Zeker in het drukke verkeer in Nederland of op vakantie op onbekende plekken. Enkel het wegwerken van de kabel is nog een drempel om tot aanschaf over te gaan. Nextbase heeft daar al oplossingen voor in het buitenland door samenwerking met schadebedrijven. Hopend at dit ook snel in Nederland is. Dan kan ik geen reden meer bedenken om niet een Nextbase in de auto te plaatsen.
© 2004-2022 ID-Tank