Brinno time-lapse
Stacks Image 437

Brinno TLC200Pro

/b>Iedereen kan timelapse videos maken

We kennen allemaal het timelapse effect wel; de zon komt snel op of het verkeer raast over een weg. Het lijkt op versneld afspelen van wat in werkelijkheid veel langzamer gebeurt. Eigenlijk is het een gewoon filmpje wat uit minder beeldjes per minuut bestaat. Tot voor kort was het altijd lastig om dit zelf te maken. Zo moet de accu een hele dag meekunnen en moet je het aantal beeldjes per seconde/minuut in kunnen stellen. Als laatste is het wel handig als je niet alle beelden zelf tot een film moet omzetten. De Brinno TLC200Pro doet dit allemaal in een handzame en robuuste camera.
Stacks Image 1815

Brinno maakt HDR time lapse gemakkelijk.


Leg verbluffende HDR-Time-lapse video's met een druk op de knop! Je had nooit gedacht dat het maken van Time-lapse video's kon zo gemakkelijk zijn.
Instellen en vergeten, de TLC200 PRO de video creëert onmiddellijk, geen nabewerking nodig.

De Brinno TLC200 PRO is gebouwd met een HDR (High Dynamic Range: 115dB) beeldsensor en maakt het creëren van hoge kwaliteit Time-lapse video's mogelijk in een handomdraai! Met Brinno ready-to-view-technologie, is het resultaat een echte real-time lapse video en niet duizenden afzonderlijke foto's. Dus geen ingewikkelde post-processing. De time-lapse video is direct te uploaden naar YouTube of Vimeo.

Prachtig Low Light Capacity
De Brinno TLC200 PRO heeft ultra-grote pixelgrootte 4.2um. Hierdoor registreert de camera nog beeld in situaties met weinig licht waar andere camera's missen details.

Verwisselbare lenzen
Met de TLC200 Pro CS-mount-interface, is het zelfs mogelijk om lenzen te verwisselen.
© 2004-2022 ID-Tank