Noerden Liz | Slimme desinfecterende waterfles
Stacks Image 437

Noerden LIZ

De waterfles van de 21e eeuw

Op de CES in Las Vegas trof ik de makers van de LIZ fles. Een waterfles die ik de laatste weken na de CES dagelijks heb gebruikt. Waarom? Omdat ie ongelooflijk mooi gemaakt is en telkens weer een leuk gesprek oplevert. Het licht aan de bovenzijde heeft een aantal functies. De belangrijkste functie is dat de fles met UV licht alle bacteriën in het water dood. Een veilig gevoel en handig.
Stacks Image 678

Slimme dop

De LIZ fles is een roestvrij stalen thermosfles die vloeistof 12-24 uur warm of koud kan houden. Een tik op de fles en je ziet aan de kleur van een ring licht, of de vloeistof koud, lauw of heet is. Een sensor meet de temperatuur. Houd je de tiptoets lang ingedrukt, dan gaat in de dop een UV lampje branden en worden 99,9% van de bacterien in het water gedood. Zogenaamde UV sterilisatie. Let op dit betekent niet dat je van slootwater drinkwater kan maken. Maar je kan wel al het drinkwater uit publieke bronnen gebruiken en zeker zijn dat eventuele bacteriën gedood zijn.

Een leuke feature is dat de dop oplicht wanneer je twee uur niet gedronken hebt. De kunststofdelen zijn natuurlijk niet schadelijk, Alles is gericht op een verantwoord product. Opvallend is het ontbreken van een app. HEERLIJK! Eindelijk een slim product dat eens niet een app nodig heeft en allerlei dat wil verzamelen.
© 2004-2022 ID-Tank