Mei Gadget | The Gadgetman

Groots geluid uit mini luidspreker

Yuraku Yur.Beat speaker

Kleinste aktieve luidspreker voor mobiel gebruik.

Leuk die nieuwe iPod Touch, maar waar zit de luidspreker? Bijvoorbeeld op reis, of dagelijks op het nachtkastje, is een luidsprekertje toch wel handig. Alle iPod - en diverse andere mp3 spelers - hebben geen ingebouwde luidspreker. Er zijn diverse goed klinkende mobiele luidsprekersystemen te koop. Deze zijn helaas vaak een slag groter dan de mp3 speler zelf. Als ze dan klein zijn is de kans dat het geluid tegenvalt groot. Daar brengt de Yur.Beat capsule luidspreker verandering in.

Slimme technologie
Het merk Yuraku is nog niet echt bekend in Europa. Het bedrijf maakt diverse multimedia producten.

De Yur.Beat is opgevallen door het winnen van de Red.Dot Award. Het gepatenteerde bolletje herbergt veel slimme technologie. Allereerst een uitstekende speaker. Deze krijgt het signaal via een miniversterkertje. Dit versterkertje wordt gevoed door een ingebouwde batterij. De batterij is in twee uur op te laden via een standaard USB poort. Daarna geeft de Yur.Beat ruim zes uur muziek. Veel mp3 spelers zijn al eerder uitgeput en aan opladen toe. De klankkanst bestaat uit een vacuum gedeelte. Dit is gepatenteerd door Yuraku. Het resultaat is verbluffend.

Veel technologie in een fraai vormgegeven bolletje. De afwerking van de Yur.beat is zeer hoogwaardig. De speciale lak geeft een zijde zacht oppervlak aan de Yur.Beat. De Yur.Beat wordt geleverd met een tasje en kabeltje voor aansluiting op elke mini-jack hoofdtelefoon uitgang van iedere mp3 speler, psp of gameboy.Even geen zin in een hoofdtelefoon? Gewoon kabeltje aansluiten; Yur.Beat uitklappen door een kleine draai aan de behuizing te geven; power schakelaar aanzetten en spelen maar! De Yur.Beat vult elke kamer met veel geluid voor zo'n mini kastje.

De Yur.Beat is online te koop en kost ongeveer 20,- euro.
Meer info: Yuraku Duitsland site
Clicky Web Analytics