Februari Gadget | The Gadgetman


Diamondclean-etui


Elektrisch poetsen op reis


Met Philips DiamondClean
Met de DiamondClean introduceert Philips een nieuwe elektrische tandenborstel versie van de succesvolle Sonicare lijn. De DiamondClean kan natuurlijk nog beter poetsen en helpt nog steeds met indicaties om voldoende tijd op alle plekken het gebit te poetsen. Dat is allemaal niet zo nieuw. Wel nieuw is de oplaadfunctie.

Diamondclean-glas


USB lader, wel zo handig
De tandenborstel kan nu via USB opgeladen worden. De USB lader zit in een fraai glas en in een reis etui. De keuze voor het oplaadglas een erg persoonlijke, maar de reis etui is voor alle gadget reizigers wel erg handig. Iedereen die elektrisch poetst en veel reist kent het probleem; ‘gaat de elektrische vriend mee; ja of nee?’. Nu is dat met de meeste elektrische tandborstels erg onhandig omdat ze spontaan kunnen gaan trillen in koffer en reistas. Niet alleen kan dat een beetje beschamend zijn, maar vooral onhandig omdat de tandenborstel leeg is bij aankomst. Een grote lompe lader meenemen is niet gewenst.

De reis etui heeft een ingebouwde lader en met een USB kabel aansluiten is voldoende voor opladen. De glossy foto’s van de Philips site tonen een DiamondClean aangesloten aan een laptop. Nee niet voor grafieken of data, maar gewoon voor het opladen. Wel zo handig. Nu kan eindelijk de ouderwetse KLM reistandenborstel de prullenbak in.
Clicky Web Analytics