Humax H3 maakt elke tv slim
Stacks Image 437

Humax H3

meer TV kijken met slimme module

In de meeste smart tv's zitten de apps om Netflix, uitzending gemist etc te kijken. Maar wat als je (nog) niet zo'n slimme tv hebt? Geen nood. De Humax H3 geeft digitaal kijkplezier op elk tv scherm.
Stacks Image 648

Elke TV smart

Met de HUMAX TV+ H3 Smart TV box maak je in een handomdraai elke TV Smart. Kijk Netflix, Uitzending gemist, films, series, documentaires, sport, nieuws en nog veel meer. Gewoon op je TV! Op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal voor de TV in de woonkamer maar ook voor een tweede TV in bijv. de slaapkamer. Het enige wat je nodig hebt is een TV met HDMI-aansluiting en een internetverbinding. Aansluiten en kijken!

Gemak

HUMAX besteedt veel aandacht aan een eenvoudig gebruik van haar producten. De Nederlandstalige installatie en Nederlandstalige bediening van de TV+ H3 Smart TV box is dan ook kinderspel. Sluit de TV+ H3 aan op je TV met een HDMI-kabel Verbind met internet via WiFi of ethernetkabel

Op de bijgeleverde afstandsbediening zit een Netflix knop. Hiermee start je meteen Netflix op. Daarnaast kun je zelf vier Apps vastleggen onder de gekleurde knoppen. Zo start je snel je favoriete App op zonder dat je in het menu hoeft.

Wil je de TV+ H3 toch liever met je smartphone bedienen, dan kun je de HUMAX Cast App downloaden in de Apple Store of Google Play Store.
© 2004-2022 ID-Tank