Maart Gadget | The Gadgetman

Altijd BETAALBAAR de weg vinden


Maak van je gsm een TomTom
Met Sygic mobile maps.

Als je ooit ver weg van Nederland met Google maps je weg hebt gevonden, zal je ook weten welk prijskaartje daar aan hangt. Ja die moderne gsmmetjes met GPS kunnen behoorlijk duur zijn. Google maps is wel handig in New York, Toyo of andere verre bestemming. De software haalt echter vaak in de achtergrond kaartmateriaal en andere gegevens op. Dit gaat vaak via een dure data verbinding. Bij thuiskomst kan blijken dat een gids huren goedkoper was geweest. Nokia introduceert NoviMaps om dit probleem op te lossen. Sygic levert echter een slimmere en betere oplossing voor de meeste gsms.Klein maar fijn
Sygic levert mobile maps 9. Dit is software en kaartmateriaal op 1 kleine microSD kaart. Vrijwel elke gsm met gps en microSD kaarthouder kan door Sygic in een TomTom achtige routeplanner omgetoverd worden. De gebruiker moet enkel de microSD kaart in de telefoon steken en de software doet de rest. Het juiste besturingssysteem wordt herkend en de kaart installeert zelf de software.
Wanneer je de applicatie start heeft het toegang tot het meegeleverde kaartmateriaal. Deze oplossing is werkelijk super. De interface is minstens net zo fraai en volledig als een TomTom. Het kaartmateriaal lijkt net zo goed en is zonder verborgen abonnementen geheel te gebruiken. Doordat het kaartmateriaal op de microSD kaart staat, is er geen data verkeer meer mogelijk. De telefoon genereert als navigatie hulpmiddel dus geen verborgen kosten. Bovendien gaat de batterij nu ook nog eens langer mee.
info:
Meer info op de Sygic site

Clicky Web Analytics