Januari Gadget | The Gadgetman

Soms is de grootste innovatie iets kleinsUrbanEars koptelefoon

Geniet niet alleen, maar deel jouw muziek.


Elk jaar, in Januari op de CES in Las Vegas, tonen alle elektronica bedrijven de nieuwste snufjes. Anno 2010 zijn 3D televisie; draadloze stroomladers en zonne-energie de trends. In al dit eco en 3D geweld is juist een piepklein gaatje in een hoofdtelefoon het geniaalste product.

The Monster way
Afgelopen jaar was het jaar van Monster met de introductie van de Dr.Dre lijn. In Januari 2009 was het de Studio en in september de dames versie van lady GaGa. Aan de start van 2010 doet Monster opnieuw een gooi naar meer marktaandeel in de koptelefoonmarkt met de introductie van de Miles Davis Tribute in-ear hoofdtelefoon. Dit zijn top oortjes in een luxe bewaardoosje in de vorm van de instrumentkoffer van Miles. Met de nazaten van Miles werd het juweeltje geïntroduceerd.
Geniale vinding

Waar Monster de moeilijke weg kiest van dure speciale hoofdtelefoons, zoekt het Zweedse UrbanEars het in het alledaagse. UrbansEars kent hun roots in de mode. Dat zie je meteen aan de koptelefoons. Diverse frisse modische kleurtjes en frise strakke ontwerpen zonder technische accenten. Toch klinken de koptelefoons in hun prijsklasse subliem. Menigeen zal moeite hebben met het kiezen van de passende kleur; je wilt er snel meer passend bij jouw outfit of stemming.

Naast de modieuze aandacht en oog voor geluid, kijken de makers ook naar praktisch nut. De koptelefoons zijn op alle moderne smartphones en multimedia spelers te gebruiken. Enkele modellen hebben zelfs een microfoon. Eén model heeft echter een geniale vinding die iedereen kan gebruiken: de zogenaamde ZoundPlug. Deze naam geeft UrbanEars aan het gepatenteerde idee: een mini-jack koptelefoonaansluiting in de oorschelp. Iedere hoofdtelefoon met een 3,5 mm mini-jack aansluiting kan inpluggen en meegenieten van de muziek of de game audio. Werkelijk briljant en super eenvoudig. Wanneer je meerdere UrbanEars koptelefoons hebt kan je tot 6 koptelefoons lussen. Super simpel voor plezier op de achterbank in de auto; in het vliegtuig of de silent disco. Let bij dat laatste wel op de draadjes ;)


Prijzen en info:
Meer info op de UrbanEars site
Kopen op de UrbanEars webshop
Clicky Web Analytics