Shokz-openrun-pro
Stacks Image 437

Shokz Openrun Pro

Gehoorgangvrij luisteren


Shokz maakt unieke hoofdtelefoons. Niet op, om of in het oor, maar er voor. Met een krul zit de hoofdtelefoon om je oor en een sensor drukt op je kaakbeen. Zo wordt geluid naar je gehoor gebracht en naar je hersenen. Het resultaat is een unieke hoofdtelefoon waarmee je alles om je heen blijft horen. In plaats van noise canceling een noise vrijheid zeg maar. De Openrun Pro is de nieuwste met weer betere geluidweergave en ingebouwde microfoon voor eventueel bellen. Perfect voor sporters, in de trein, bij het wandelen of op kantoor.
Stacks Image 678

Afterhokz technologie


Zo'n dikke tien jaar geleden introduceerde het bedrijf Aftershokz de eerste commerciële versie van de 'bone conducting' technologie. Deze technologie komt uit apparaten voor dove mensen. Via trillingen in het kraakbeen kan men geluid horen. Destijds was de kwaliteit niet echt hifi. Het was meer een 'proof of concept'. Ik heb de producten links laten liggen en enkel als innovatie gekwalificeerd. Inmiddels is de technologie al zo ver dat de geluidskwaliteit in niets onder doet vergeleken met goede hoofdtelefoons. Maar dan wel met de voordelen van deze technologie: de gehoorgang wordt niet geblokkeerd. Volledig blijven horen wat om je heen gebeurt is het resultaat. Ondertussen genieten van perfecte muziek, podcast of luisterboek.
Stacks Image 684

Openrun Pro

OpenRun Pro, is de meest premium hoofdtelefoon van Shokz. Het bedrijf heeft namelijk begin dit jaar de naam veranderd van Afterhokz naar Shokz. Deze nieuwe open-ear hoofdtelefoon klinkt fenomenaal door verbeterde technologie. Deze nieuwe premium sporthoofdtelefoon is voorzien van de nieuwste 9e generatie kaakeengeleidingstechnologie met twee toegevoegde basversterkers en het kenmerkende situationele bewustzijn en comfortabele open-ear pasvorm.

De Openrun Pro kan gemakkelijk 10 uur spelen. In de praktijk laad ik deze hoofdtelefoon eens in de twee weken op. Daar heb je wel een speciaal kabeltje voor nodig. De hoofdtelefoon is namelijk waterdicht. Een magneet connector werkt als lader. Dit kabeltje moet je dus niet verliezen.

In de doos zit ook een draagtasje. Dit biedt perfecte bescherming wanneer je op reis gaat. Enkel in het vliegtuig zie ik mij deze hoofdtelefoon niet gebruiken. Daar is een noise-canceling hoofdtelefoon goed voor. Omdat er niets in of op je oor komt, kan je deze hoofdtelefoon ook beluisteren voor aanschaf. Je vindt ze in de betere sportzaak. De Openrun Pro kost 190 euro en is het geld dik waard.
© 2004-2022 ID-Tank