DJI | Kleine cam met gimbal
Stacks Image 2

GoPro Hero 7

VDe ultieme actie- en vakantie camera

GoPro heeft de actiecamera gemaakt. Geplaagd door veel copycats, stevige concurrentie een mislukt droneproject, leek GoPro langzaam ten onder te gaan. De Hero 7 zal de redding van GoPro zijn. Niet eerder was een actiecamera zo compleet en zelfs perfect als familie vakantiecamera. Klein voor in een binnenzak en perfect voor elke actie dankzij de super stabilisatie.
Stacks Image 648

De beste kleine camera ooit

GoPro staat synoniem aan actiecamera's. Maar het leven van de meeste mensen is minder actievol als de filmpjes die Hero maakt. Daarvoor heeft GoPro met de Quick app de oplossing. Met deze app kan iedereen snel een leuke film maken. Maar dan moeten de beelden wel stabiel zijn. Dat was altijd een uitdaging. Tot de Hero 7 dan. Deze camera kan ongelooflijk stabiel filmen. Hypersmooth noemt GoPro dit. Een deel van het geheim is de enorme beeldresolutie (4K) die bijgesneden wordt. Een ander deel is de dure chip met enorme rekenkracht die dit mogelijk maakt. Vooralsnog is de Hero 7 de enige kleine camera die dit zo goed kan.

Naast stabiel beeld heeft de Hero 7 een ander geheim wapen; Timewarp. Hiermee kan je een lang shot inkorten tot een paar seconden. Een lange wandeltocht door een museum wordt ineens een flitsende indruk.

Het fysieke ontwerp van de Hero 7 is gelijk aan de 5 en 6. Fijn voor wie accessoires heeft of maakt. Op kleine punten is de behuizing verbeterd. Zo is het klepje van de aansluitingen nu minder kwetsbaar. De belangrijkste verkering is de interface. Een geheel nieuw menu maakt de Hero 7 ook gemakkelijker te bedienen dan ooit.

De GoPro Hero 7 is een must voor actie filmers en een prima camera voor het gezin. Deze Het kan namelijk nu ook inzoomen. De camcorder heeft nu echt z'n langste tijd gehad.
© 2004-2022 ID-Tank