CES2018 | Dutch Innovations galore

CES 2020 Automotive en startups

Dit was mijn 16e CES. Opvallend was het verdwijnen van de aanwezigheid van de kleine Chinese toeleveranciers. Geen tafeltjes meer met lampjes, luchtreinigers, mixers, kabeltjes en connectoren.

De Noord hal is nu compleet gereserveerd voor allerlei auto's. Vliegend, autonoom of in welke andere futuristische toepassing dan ook. Het Nederlandse paviljoen was nu weer mooi neergezet met een groot aantal innovaties en de overal winnaar van de CES2020: Hydraloop.

Voor het eerst mochten 'Adult Health' merken zich presenteren. Ooit werd nog de eerste iPod vibrator van de show afgehaald. Nu mocht deze categorie zich presenteren. Wel in een hoekje van de zaal.

Een indruk van 2020

De Nederlandse startups op CES2020

Prins Constantijn en Mona Keijzer opende de CES2020 op het Nederlandse paviljoen. CTA president Gary Shapiro moedigde alle Nederlandse startups aan om vooral goede zaken te gaan doen. De Nederlandse presentatie stond er als een huis. Een nette stand met veel innovaties. De Lightyear One trok zeker veel aandacht en de Hydraloop viel volop in de prijzen met als hoogtepunt de Beste Innovatie prijs voor CES2020!
© 2004-2022 ID-Tank