Jabra | Volledig draadloze in-ears
Stacks Image 672

Jabra Elite Active 65t

Volledig draadloos van muziek genieten

Sony was het eerste A-merk met volledig draadloze in-ears. Prachtige technologie, maar in de praktijk in 2017 nog met te veel haperingen. Nu is er de Jabra 65t. Het product is erg vergelijkbaar met de Sony set. Zelfde hoogwaardige afwerking en volledig draadloos concept met een doos voor opbergen en laden. Het verschil is echter dat de Jabra 65t de eerste true wireless in-ears zijn die ik zonder haperingen heb kunnen testen en dus ook ben gaan gebruiken. De pasvorm is werkelijk perfect en het geluid subliem. Wat wil je nog meer met in-ears. Op lange vluchten heb ik altijd nog mijn Bose Quiet Comfort 35 bij me voor noise-canceling. Yep dat zit helaas niet in deze in-ears. Maar als je een dutje wilt doen in het vliegtuig, trein of luie stoel; dan zijn deze in-ears een ware uitkomst.
Stacks Image 648

Juweeltjes

De Jabra 65t zijn echt juweeltjes. Prachtig afgewerkt en leverbaar in drie kleuren. De sluiting van het doosje is het enige wat verbeterd mag worden. Het duurt even voor je door hebt welk deel je moet inkijken om het doosje te openen. Wanneer de oortjes in het doosje zijn worden ze opgeladen. De kleine accu is goed voor ongeveer drie volledige opladingen. In de praktijk doe je dagen met de oortjes voor ze in de doos weer aan een micro-USB laadkabel moeten.

Het linkerdopje kan je in het doosje laten als je enkel met 1 oortje wilt luisteren. De IP56-certificering staat garant voor spatwaterdichtheid. De set is dus bestand tegen op hoge druk sproeiend water vanuit elke richting. De Jabra Elite Active 65t is geoptimaliseerd voor gebruik met smartphones/mobiele telefoons. Het is niet specifiek geoptimaliseerd voor gebruik met een computer. Check de lijst op de Jabra site. Onze MacBook Pro had geen enkel probleem met de Jabra oortjes.

Jabra heeft ook een app met diverse instellingen. Zo kan je de toonregeling instellen en ook relaxgeluiden afspelen.
© 2004-2022 ID-Tank